Eier wok noedels

In de Kantonese keuken zijn ze gek op Eier wok noedels. En wij snappen heel goed waarom dat zo is. Want door het toevoegen van scharreleieren krijgt de mie een wat romigere smaak dan de gewone wok noedels. Het resultaat is een volle smaak, die dankzij een korte kooktijd van slechts 6 minuten in een mum van tijd op tafel staat. Na een lange werkdag kunt u snel van een smakelijk Oosters gerecht genieten!

Op de verpakking leest u een duidelijke bereidingswijze voor deze fijne eier wok noedels. U stopt de mie in een pan met kokend water. Omdat de noedels zo fijn zijn, hoeft u ze slechts 6 minuten te koken. Daarna giet u af en spoelt u de noedels af met koud water. Op die manier haalt u het overtollige zetmeel weg, wat de smaak ten goede komt en kleven voorkomt. Daarna kunt u gaan wokken en andere ingrediënten toevoegen.


keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right