Fijne woknoedels, snel op tafel!

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Fijne wok noedels staan snel op tafel!

Onze fijne wok noedels zijn gemaakt van hoogwaardig tarwebloem en water. Dat lijkt heel simpel, maar hoe eenvoudig de ingrediënten ook zijn, het eindproduct is een hele smakelijke noedel, die net zo lekker is als zijn dikkere broertjes de wok noedel en de udon noedel, maar deze hoeft maar 6 minuten gekookt te worden. Ideaal als je een keer niet uitgebreid wilt koken, maar snel iets op tafel wilt toveren. Het smaakt in alle gerechten lekker, want de smaak is neutraal en de noedels nemen de smaak van de saus of de bouillon goed op.

Zo bereidt u onze fijne noedels:

Kook de noedels gedurende 14 minuten in een pan met ruim kokend water. Giet de noedels af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken. Hierdoor spoel je het zetmeel af en dat komt de smaak van het gerecht ten goede. De noedels zijn nu klaar voor gebruik in een wokgerecht, soep of salade.