De wok noedel is ons icoon!

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Onze wok noedel is ons icoon!

Wok noedels zijn de meeste verkochte en meest gegeten noedelsoort. Gewoon omdat hij zo lekker en veelzijdig is. De wok noedel is in elk gerecht een topper! De mie wordt gemaakt van de beste kwaliteit tarwebloem en is stevig van structuur en excellent van smaak. De wok noedels zijn uitermate geschikt voor verwerking in maaltijden, snacks, soepen en salades.

Zo bereidt u de woknoedels

Op de verpakking leest u precies hoe u de wok noedels bereidt.  Dit is heel eenvoudig. Kook water in een pan, doe de udon wok noedels erbij en laat dit 10 minuten koken. Daarna giet u af en spoelt u de  noedels af met koud water. Zo verwijdert u overtollig zetmeel, wat de  mie nog smakelijker maakt en kleven voorkomt. U kunt nu de noedels wokken, toevoegen aan een soep of er een salade van maken. Op onze site staan verschillende heerlijke recepten.