Ramen noedels zijn populair in de Japanse keuken!

header-product2 header-product1 header-product3
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
header-slider-side header-slider-side

Ramen noedels en Ramen soep.

Ramen is de naam van een noedel soort en de naam van een soep. Ramen soep is heel populair op dit moment, overal zijn Ramen restaurantjes te vinden. Het bestaat uit Ramen noedels geserveerd in een vlees- of visbouillon, veelal op smaak gebracht met een sojasaus of miso, met toppings zoals plakken varkensvlees of blokjes tofu, gedroogd zeewier en bamboe scheuten. Bijna elke regio in Japan heeft zijn eigen variant van Ramen. Ramen noedels worden gemaakt met als toevoeging Kansuï, dat zorgt voor een extra stevige bite.

Zo bereidt u onze Ramen noedels:

Kook de noedels gedurende 6 minuten in een pan met ruim kokend water. Giet de noedels af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken. Hierdoor spoel je het zetmeel af en dat komt de smaak van het gerecht ten goede. De noedels zijn nu klaar voor gebruik in een wokgerecht, soep of salade.