Algen Noedels, super gezond met extra eiwit!

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Algen noedels goed voor sporters!

Onze prachtige groene algen noedels (Chlorella Vulgaris) zijn erg gezond door de mineralen en anti-oxidanten die er in zitten. Maar ook qua voedingswaarde is het erg interessant, want de groene algen leveren extra eiwitten en extra vezels. Het is een lekkere stevige noedel, met veel bite. Heel geschikt om te wokken, maar ook in soep blijft de noedel stevig en veerkrachtig. Door de mooie groene kleur is het een plaatje op het bord. Voeg een beetje kleur toe zoals roze gamba's of rode Spaanse pepertjes en het gerecht ziet er prachtig uit. Kijk eens bij de recepten voor inspiratie.

Authentiek productieproces

Bij DE MIEFABRIEK gebruiken we enkel ingrediënten van de beste kwaliteit, in dit geval tarwebloem, algen (Chlorella Vulgaris) en water. Doordat we op authentieke wijze produceren, waarbij het deeg tweemaal dubbelgevouwen door een wals gaat, ontstaan dikke en volle noedels. Deze worden dan voor de consument op een handige lengte van 24 cm gesneden. Chinese restaurants hebben liever noedels op een lengte van 48 cm, want er is een spreekwoord dat zegt: hoe langer de noedel die men eet, hoe langer men leeft".