DE MIEFABRIEK

Familietraditie sinds 1966

Al  50 jaar komt de lekkerste mie uit Het Verre  Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966 toen Dhr. Van  der Moolen Sr. kelner was in het Chinese restaurant van zijn Chinese  vader. Hij wist vanuit zijn geboorteland hoe authentieke noedels moesten  smaken, echter de toenmalige leveranciers konden niet de gewenste  kwaliteit noedels leveren die hij voor ogen had. Het idee ontstond om  zelf authentieke noedels te gaan maken. 

Op basis van de hoge eisen van zijn Chinese vader lukte het de technisch geschoolde zoon om machines aan te schaffen en zo om te bouwen dat een hoogwaardige en smaakvolle kwaliteit walsmie gemaakt kon worden. Hij startte de productie van noedels met een dagcapaciteit van 50 kg en zo werd DE MIEFABRIEK begonnen.

Onze huidige dag capaciteit? 15 ton noedels! Steeds meer consumenten hebben kennis kunnen maken met onze overheerlijke en authentieke noedels, onder meer in Chinese restaurants. Wat ze daar eten, willen ze ook graag thuis op tafel kunnen zetten. Daarom is het merk DE MIEFABRIEK zich gaan richten op consumenten die graag van authentieke en smaakvolle noedels willen genieten. Inmiddels staat de derde generatie van het bedrijf aan het roer en wordt er volop gewerkt aan productontwikkeling. Zo zijn er diverse soorten gezonde wok noedels ontwikkeld.  DE MIEFABRIEK gaat met z’n tijd mee, maar de smaak van de noedels blijft heerlijk authentiek!

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right