Udon wok noedels

Wanneer u in de Aziatische restaurants een soep bestelt, dan is de kans groot dat hierin udon wok noedels verwerkt zijn. Udon noedels zijn lekker dik en stevig, ideaal voor gerechten met volle smaken, zoals Aziatische soepen. De Udon noedels nemen dan de smaak van het gerecht goed op. 
Doordat de Udon noedels dikker zijn, hebben ze ook een langere kooktijd (18 min.), maar echte hobbykoks laten zich daar niet door afschrikken. Daarna giet u de noedels af en spoelt u de noedels af met koud water. Zo verwijdert u overtollig zetmeel en is de smaak beter. Door ze daarna te wokken of weer aan een soep toe te voegen, worden de noedels weer warm.

Udon wok noedels zijn een populair onderdeel van de Japanse keuken. Op onze site vindt u diverse Japanse recepten met noedels. Een heerlijk gerecht is de bamisoep met onze udon noedels. Voor deze en andere recepten geldt dat u 1 tot 2 verpakkingen nodig heeft voor een maaltijd voor vier personen. Udon wok noedels zijn ook lekker in salades en andere gerechten dankzij de stevige bite.


keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right