Een lekkere, frisse maaltijd met onze lekkere citroengras noedels. De toevoeging van citroengras aan de noedels zorgen voor een heerlijke geur en smaak. Geen moeilijk recept, maar snel klaar en vegetarisch!
2 eetlepels zwarte bonensaus
zout en peper naar smaak.
2 teentjes knoflook
stukje verse gember fijngehakt
1 rode chilipeper in dunne ringetjes
100 gram taugé
250 gram De Miefabriek citroengras noedels.
4 eetl maizena
250 gram Bimi
1 eetl five spices kruiden
100 ml Sriracha Chili saus
Bereidingswijze:
Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking, maar voeg de gesneden knoflook en gember toe tijdens het koken. Marineer de tofu blokjes in de zwarte bonen saus. Bestuif de tofu met maizena zodat deze rondom bedekt is. Frituur de gemarineerde tofu goudbruin en krokant. Blancheer en wok de bimi kort en breng op smaak met zout en peper en five spices. Leg de noedels op een bord of in een mooie kom, bestrooi met de krokante tofu, de bimi, taugé en landkers of tuinkers.