75 gram paddenstoelen
stukje verse gember fijngehakt
1 rode chilipeper in dunne ringetjes
4 lente-uitjes in reepjes of ringetjes
1 liter kippenbouillon
350 gram kippendijenvlees
250 gram De Miefabriek Ramen Noedels
2 eetlepels teriyaki saus
100 gram doperwten, geblancheerd
1 eetlepel zwarte sesamzaadjes (gerookt)
Doe de bouillon, gember, en teryakisaus samen in een pan en breng op een laag vuur zachtjes aan de kook. Bestrooi de kippendijen met peper en zout en bak in een bakpan op laag vuur krokant en goudbruin. Blancheer de doperwten kort in de bouillon. Bereid de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de noedels over ruime soep kommen. Verdeel daar over heen de paksoi, doperwten, de shitake paddestoelen (of een andere soort) en gesneden kippendijen. Schenk de hete bouillon eroverheen en garneer met bosui, rode peper en zwarte sesam zaadjes.