Soba noedels met gebakken zalm en sugarsnaps

Tijdsduur: 20 min

Personen: 4

Ingredienten

1 eetlepel sesamzaad 

plantaardige olie 

400 gram zalmfilet 

stukje verse gember fijngehakt 

verse koriander of bladpeterselie 

400 gram sugarsnaps 

2 eetlepels Ketjap Manis 

200 gram Shiitake paddestoelen

250 gram Soba noedels

1 tl Chilivlokken

1 tl zeezout

Bereiding

Bereidingswijze: 

Bereid de soba noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan en houd apart. Verhit de helft van de olie in een wok en bak hierin de shiitake aan en houd apart. Wok in dezelfde pan de sugarsnaps. Verhit de rest van de olie in een bakpan en bak hierin de zalm om en om kort aan. Voeg de gember, shiitake en ketjap toe en bak nog 1 minuut mee. Serveer de noedels met de zalm en sugarsnaps. Bestrooi met sesamzaad, chilivlokken en koriander.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right